Klikni na Lajk i postani Fan ! Hvala

Navigator: Croware » Croware Other » Asterion
Asterion je program namijenjen preuzimanju i praćenju prognostičkih meteoroloških karata, tekstualnih prognoza vremena i morskih mijena za područje Republike Hrvatske
Recenzija by
Sponsored Links

Asterion je program namijenjen preuzimanju i praćenju prognostičkih meteoroloških karata, tekstualnih prognoza vremena i morskih mijena (plima i oseka) za područje Republike Hrvatske. Prognostičke karte i ostale prognoze se preuzimaju sa Interneta i to uglavnom sa hrvatskih stranica.

Asterion trenutno obuhvaća prognostičke modele ALADIN, ECMWF, simboličke karte, sedmodnevnu prognozu, karte fronti (tlaka zraka), tekstualne prognoze (prognoza vremena za Jadran, prognoza vremena za pomorce, temperatura mora), morske mijene, animiranu sliku naoblake (EUMETSAT) itd.
Također zna izračunati izlaze i zalaze sunca i mjeseca za bilo koji datum i odabranu postaju (podržano je 410 postaja u RH, ali je omogućeno i vlastito zadavanje postaje izračuna - upis geografskih koordinata).

Može poslužiti svima koji imaju potrebu za dnevnim ili povremenim praćenjem vremenskih prognoza (ribolovci, ribari, pomorci, nautičari, izletnici, planinari i sl.).

Ovaj sjajan alat za vremensku prognozu na području Hrvatske možete preuzeti direktno sa naših servera.

Ocjena aplikacije: 9 / 10 poena ( Ukupno: 19 ocjena )

Podržani jezici: Engleski, Hrvatski, Njemački
Podržani Operativni Sustavi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8

Sponsored Links

 

 

Komentari za Asterion

Top Programi iz kategorije
 

Abeceda

Abeceda
Abeceda je edukativno-zabavni program namijenjen djeci od 3 - 7 godina.
 
Podrska i Pomoc

Imate pitanje? Zelite saradnju? Pronasli ste gresku ili neispravan link?

Pitanje, Prijedlog, Sugestija