Skype ima 560 milijuna korisnika
Skype ima 560 milijuna korisnika

Na konferenciji za novinare koja je održana u San Franciscu, Jonathan Rosenberg iz Skypea objavio je nove brojke vezane uz poslovanje i broj korisnika ovog najpopularnijeg VoIP servisa. Prema tim informacijama, ova je kompanija u posljednjem prošlogodišnjem kvartalu zabilježila 39 milijuna novih korisnika te se broj korisnika povećao na čak 560 milijuna, a broj minuta razgovora izmedu korisnika Skypea u posljednja je tri mjeseca dosegao brojku od 36,1 milijardi minuta.

 
Sponsored Links

Od lansiranja Skypa do kraja 2009. godine korisnici Skypea obavili su više od 250 milijardi minuta Skype-to-Skype razgovora, a putem ove kompanije u prošloj je godini obavljeno čak dvanaest posto internacionalnih razgovora, što je 50 postotno povećanje u odnosu na 2008. godinu kad su zauzeli osam posto.

Rosenberg je dodao da su sve popularniji i video razgovori putem Skypea - 36 posto od ukupnog broja razgovora putem ovog VoIP servisa, a u toj su kompaniji naročito ponosni na činjenicu da 35 posto korisnika koristi Skype u poslovne svrhe


Skype Download - Besplatan Download Programa

Licenca Aplikacije:     Freeware
Operativni Sistem:     WinXP/Vista/7
Veličina Aplikacije:     1,91 MB

 
 
 
 
Podrska i Pomoc

Imate pitanje? Zelite saradnju? Pronasli ste gresku ili neispravan link?

Pitanje, Prijedlog, Sugestija